fbpx
0 850 885 00 07
HMS Otel Programı Yardım Sayfaları
Yazdır

HMS Rate Otel Fiyat Araştırma Programı

HMS Rate Nedir?

Günümüzde online satış kanallarının (OTA) artması ve gelişen rekabet ortamında otelinizin odalarını kolayca satmak istiyorsanız iyi bir fiyat analizi yapmak zorundasınız. HMS RATE size ücretsiz olarak popüler online satış kanallarından sizin belirlediğiniz otellerin oda fiyatlarını anlık olarak sunmaktadır.

HMS Rate size Neler Sunuyor?

HMS Rate size online satış kanallarındaki rakiplerinizin fiyat analizlerini tamamen ücretsiz olarak sunmaktadır. HMS Otel programı olarak bu hizmeti müşterilerimiz olma zorunluluğu olmadan sunmaktayız.  HMS Rate sizlere şu özellikleri sunmaktadır;

Otel Puanlama Analizi 

Tesislerin online satış kanallarındaki güncel puanlarını detaylı şekilde sunar.

Otel Fiyat Analizi

Sizin belirlediğiniz tesisler, bölge ve tarih aralığındaki oda fiyatlarını online satış kanallarından otomatik olarak size sunar.

Raporlama

Rakiplerinizin fiyat analizlerini sizin belirlediğiniz tarih aralıklarında dilediğiniz dosya formatı olarak sunar .

 

HMS Rate Nasıl Kullanılır?

HMS Rate kolay bir kaç adımda bilgisayarınıza kurulmaktadır. HMS Rate özellikleri ve kullanım videosunu izleyebilirsiniz.

HMS Rate Kurulumu

HMS Rate programına www.hmsrate.com adresinden ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz.  Kurulum ve program kullanımı hakkında yardım almak isterseniz iletişim sayfamızdan formu doldurabilir yada müşteri hizmetlerimizi arayarak bilgi alabilirsiniz.

İçindekiler